We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV

Dagaanbieding Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV
Voeg 'Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV met euro korting!' aan nujij Voeg 'Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV met euro korting!' aan technorati Voeg 'Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV met euro korting!' aan myspace Voeg 'Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV met euro korting!' aan Facebook
Goed design vertelt een verhaal. Neem bijvoorbeeld het met uiterste precisie vervaardigde voorpaneel van deze TV. Of de ultra - dunne rand. Samen spreken ze boekdelen over de hoge prestaties en nauwkeurigheid die deze Philips van binnen en buiten kenmerken. Geniet van uren kijkcomfort dankzij passieve 3D-technologie of zet 2D-content om in levendige en onberispelijke 3D. De stijlvolle, lichtgewicht 3D brillen zijn comfortabel om te dragen en hebben geen batterijen nodig. OM natuurgetrouw en vloeiend bewegend beeld te realiseren creëerde Philips PMR: de standaard voor het meten van de scherpte van bewegend beeld. Perfect Motion Rate is het gecombineerde resultaat van unieke videoverwerking, het aantal frames per seconde, de refresh rate van elk frame, perfectie in dimtechnologie en achtergrondverlichting. Bedien de TV zonder een afstandsbediening met behulp van een eenvoudige app. Transformeer je tablet of smartphone in een universele afstandsbediening met alle opties van de originele afstandsbediening plus extra functies zoals het invoeren van tekst. Met de SimplyShare functie 'beam' je eenvoudig content naar de TV. Met deze Philips ga je verder dan de grenzen van traditioneel TV kijken. Huur en stream films , video's, games en nog veel meer, rechtstreeks op je TV via online videotheken. Maak verbinding met familie en vrienden met Skyp ™ of sociale netwerken. Of ... surf op het internet! .

Vergelijk prijzen van Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Philips 46-inch 3D Ultra Slim Smart LED TV op Prijsvergelijkers.com