We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Overhemden van Hugo Boss

Dagaanbieding Overhemden van Hugo Boss
Voeg 'Overhemden van Hugo Boss met 70.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Overhemden van Hugo Boss met 70.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Overhemden van Hugo Boss met 70.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Overhemden van Hugo Boss met 70.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Overhemden van Hugo Boss met 70.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Overhemden van Hugo Boss met 70.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Overhemden van Hugo Boss met 70.00 euro korting!' aan Facebook
Verschillende kleurenHugo Boss:Hugo Boss is opgericht in 1923 door Hugo Ferdinand Boss en is van origine een Duits merk. Hugo Boss stond in die tijd al bekend om het moderne design, en nog kenmerkt het label zich door de strakke lijnen en het moderne uitstraling. Het kledingmerk Hugo Boss is echter al lang niet meer ‘slechts’ een kledingmerk: het is een modehuis en lifestyle-brand geworden. De overhemden:Stijlvolle overhemden van het bekende merk Hugo Boss. De hemden hebben een pasvorm die mooi aansluit op het lichaam. De hemden zijn gemaakt van 95% katoen en 5% stretch voor de perfecte pasvorm. Je kan vandaag kiezen uit mooie kleuren die overal mee te combineren zijn. Twijfel je over de maat? Ga voor een maat groter ! Het gaat om een slim fit model! Twijfel je over de maat? Ga voor een maat groter ! - Merk: Hugo Boss- Artikel: Overhemden- Kwaliteit: 95% katoen en 5% stretch- Adviesprijs: € 119,95- Onze prijs: € 49,95- Kortingspercentage: 58% Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagenVerzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedraagt € 5,95.
In de winkel voor € 119.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 49.95
Vergelijk prijzen van Overhemden van Hugo Boss op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Overhemden van Hugo Boss op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar