We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Overhemden van Burberry

Dagaanbieding Overhemden van Burberry
Voeg 'Overhemden van Burberry met 90.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Overhemden van Burberry met 90.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Overhemden van Burberry met 90.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Overhemden van Burberry met 90.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Overhemden van Burberry met 90.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Overhemden van Burberry met 90.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Overhemden van Burberry met 90.00 euro korting!' aan Facebook
Verschillende kleurenBurberry:Burberry is een bekend modemerk uit Groot Brittannië. Dit luxe merk is in 1856 opgericht door de 21-jarige Thomas Burberry. Het merk onderscheid zich van andere merken door het opvallende kleurgebruik en het logo waaraan je het merk herkent.Het merk is vooral bekend door zijn tassen maar verkoopt ook andere producten zoals parfums, schoenen, bikini’s en kleding.De overhemden:Stijlvolle overhemden van het bekende merk Burberry. De overhemden zijn voorzien van lange mouwen en hebben een aangesloten pasvorm. Verder voorzien van de bekende Burberry details zoals het bekende ruitje aan de binnenkant van de kraag en mouwen. De hemden zijn gemaakt van 97% katoen en 3% stretch voor de perfecte pasvorm. De hemden zijn te bestellen in verschillende frisse kleuren en alleen vandaag met een korting van maar liefst 56%.-Merk: Burberry-Artikel: Overhemden -Pasvorm: Slim fit ( aangesloten)-Adviesprijs: € 159,95-Onze prijs: € 69,95-Kortingspercentage: 56%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen Verzendkosten:De verzendkosten van dit artikel zijn € 5,95.
In de winkel voor € 159.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 69.95
Vergelijk prijzen van Overhemden van Burberry op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Overhemden van Burberry op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar