We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie

Dagaanbieding Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie
Voeg 'Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie met euro korting!' aan nujij Voeg 'Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie met euro korting!' aan technorati Voeg 'Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie met euro korting!' aan myspace Voeg 'Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie met euro korting!' aan Facebook
Is alleen het allerbeste op de markt goed genoeg voor jouw gebit? Gun jij jouw tanden enkel de beste behandeling? Dan is de Oral-B TriZone 5500 Box de tandenborstel precies wat jij zoekt. Deze borstel maakt gebruik van de geavanceerde TriZone reinigingstechnologie, met een extra diepe reiniging, hierdoor worden je tanden schoner dan ooit. De borstel beschikt over een dynamische top waarmee je gemakkelijk de kiezen kunt bereiken. De korte pulserende borstelharen die je direct daaronder ziet zijn perfect voor het reinigen van het tandoppervlak. Speciaal voor de moeilijkere stukken zoals tussen de tanden worden de rijen met korte borstelharen afgewisseld door rijen met pulserende en heen- en weer bewegende langere borstelharen. De TriZone 5500 beschikt over maar liefst 5 verschillende modi. Naast de dagelijkse poetsstand kun je met de TriZone 5500 ook kiezen uit een extra grondige poetsstand, een stand voor gevoelige tanden, voor witte tanden of voor een massagestand. De poetsresultaten worden daarnaast geoptimaliseerd door de draadloze SmartGuide. Deze geeft aan waar je moet poetsen, hoe lang je bezig bent en wanneer je te hard poetst deelt hij een waarschuwing uit. Je begrijpt wel dat je met de Oral-B TriZone 5500 verzekerd bent van schone tanden en gezond tandvlees! .

Vergelijk prijzen van Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Oral-B Trizone 5500 met 3D-clean technologie op Prijsvergelijkers.com