We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN

Dagaanbieding OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN
Voeg 'OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN met 35.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN met 35.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN met 35.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN met 35.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN met 35.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN met 35.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN met 35.00 euro korting!' aan Facebook
Voor kleine kinderen, maar ook voor hele grote kinderen: vandaag hebben we écht speelgoed in de aanbieding. Of u nu zelf de verwondering nog niet ontgroeid bent of de koppies van die kleine mannen wilt zien oplichten – deze vissen zijn een gegarandeerd succes. Niet overtuigd door de plaatjes? Waren wij ook niet, totdat we de filmpjes zagen. Hier is zoveel ongein mee uit te halen, we weten niet waar we moeten beginnen.
.
.Ze zwemmen!
.
De luchtvissen – de enge haai of de vriendelijke clown vis – zijn allebei 130 centimeter lang en 93 hoog. Dat is dus klein genoeg om nog leuk te zijn in de huiskamer en groot genoeg om een flinke indruk te maken. De bewegende staarten doen het 'm, daardoor lijken ze echt te zwemmen. Met de afstandsbediening beweegt u deze beesten omhoog, omlaag en van links naar rechts. Ze zijlen op commando overal heen waar u ze hebben wilt. Met een beetje snugger manoeuvreren krijgt u hem zelfs de trap op.
.
.Vissen vullen
.
Ze hebben wel het één en ander nodig om te kunnen vliegen. Helium in hun buik en batterijen in de afstandsbediening om precies te zijn. Die zijn bij te bestellen (of u gaat even langs de bloemist voor een toefje). En hoe u het geheel aan de praat krijgt is te zien in het filmpje, allemaal heel simpel. Hier houdt u een kinderfeestje of familiegelegenheid met veel jong grut wel even mee bezig. Ze hebben minstens een kwartier nodig om bij te komen. Succes gegarandeerd!
.
.Tot morgen!
.
.
.Gewoon een leuke video:
.
.
.Instructie Video:
.


Afmeting: 130 x 93 (L x H)
.Bestuurbare richting: Zwem op en neer en van links naar rechts
.Batterijen: 1x AAA, 1x 9Volt batterij (inbegrepen)
.Afstandsbediening: Radiografisch bestuurbaar
.Bereik afstandsbediening: 30 meter
.Zweeftijd: 1 à 2 weken

.

In de winkel voor € 59.95Bij 1 DAY FLY maar€ 24.95




Vergelijk prijzen van OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van OP AFSTAND BESTUURBARE LUCHTVISSEN op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar