We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Onkyo TX-NR727

Dagaanbieding Onkyo TX-NR727
Voeg 'Onkyo TX-NR727 met euro korting!' aan nujij Voeg 'Onkyo TX-NR727 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Onkyo TX-NR727 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Onkyo TX-NR727 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Onkyo TX-NR727 met euro korting!' aan technorati Voeg 'Onkyo TX-NR727 met euro korting!' aan myspace Voeg 'Onkyo TX-NR727 met euro korting!' aan Facebook
Heb je een Spotify Premium abonnement? Dan is de Onkyo TX-NR727 de perfecte partner. Via de Onkyo app op je smartphone heb je toegang tot de volledige online muziekbibliotheek. Via de app is bovendien al je muziek op je telefoon naar de TX-NR727 te streamen. Zelfs lossless audiobestanden op je PC of NAS zijn toegankelijk via DLNA. Via de 6 HDMI-ingangen sluit je al je apparaten gemakkelijk aan. De TX-NR727 op je netwerk aansluiten kan met een netwerkkabel of via de ingebouwde WiFi-ontvanger. Ook Bluetooth ontbreekt niet op de de TX-NR727. Streamen naar de Onkyo receiver kan dus op veel verschillende manieren. Bovendien kun je twee extra kamers voorzien van hetzelfde geluid via de zone uitgangen. .

Vergelijk prijzen van Onkyo TX-NR727 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Onkyo TX-NR727 op Prijsvergelijkers.com