We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180

Dagaanbieding Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180
Voeg 'Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 met euro korting!' aan nujij Voeg 'Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 met euro korting!' aan technorati Voeg 'Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 met euro korting!' aan myspace Voeg 'Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 met euro korting!' aan Facebook
Home cinema fans met een beperkt budget kunnen nu genieten van nog grotere geluidskwaliteit dan ooit tevoren met deze iBOOD set bestaande uit de Onkyo HT-R558 5.1 home theater receiver met strakke Quadral speakers. Vier HDMI-ingangen en een HDMI-uitgang op deze receiver bieden connectiviteit voor je 3D-tv, gaming consoles, en je BD-speler, terwijl een USB-poort de mogelijkheid geeft je iPod/ iPhone of flash-geheugen drive aan te sluiten. Een interactief on-screen display via HDMI maakt het instellen nog gemakkelijker want er verschijnt gewoon een menu op je TV. De HT-R558 decodeert een reeks van high-definition codecs zoals Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Maar het is het geluid waarvoor je voor een Onkyo kiest, en je kunt er zeker van zijn dat met de HT-R558, je krijgt absoluut de helderheid en zuiverheid krijgt die je eigenlijk verwacht bij een duurdere receiver. WRAT verbetert de betrouwbaarheid van versterkte audio en verlaagt het geluidsniveau over het gehele frequentiebereik, waardoor goed uitgebalanceerde prestaties worden gewaarborgd, zelfs met de meest dynamische soundtracks. Ook Onkyo maakt gebruik van speciale transistoren, die helpen zorgen voor een consistente, stabiele levering van stroom aan het luidsprekersysteem. De Quadral Aluma 1180 is net als alle Quadral surround systemen een absolute topset die briljant geluid produceert. De satellieten brengen neutrale, ver dragende en kristalheldere midden en hoge tonen terwijl de krachtige subwoofer overtuigend de laagsten in toonhoogte weet voort te brengen. Het precies afstellen van het geluid is een eitje dankzij de meegeleverde Audyssey microfoon. Ervaar alles alsof je ernaast zit op je eigen bank, met deze Onkyo HT-R558 5.1 Home Theatre Receiver met Quadral Aluma 1180 Speaker Set! .





Vergelijk prijzen van Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Onkyo HT-R558 met Quadral Aluma 1180 op Prijsvergelijkers.com