We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Actiespullen.nl

Omada 11 delige Saladeset

Dagaanbieding Omada 11 delige Saladeset
Voeg 'Omada 11 delige Saladeset met 35.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Omada 11 delige Saladeset met 35.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Omada 11 delige Saladeset met 35.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Omada 11 delige Saladeset met 35.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Omada 11 delige Saladeset met 35.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Omada 11 delige Saladeset met 35.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Omada 11 delige Saladeset met 35.00 euro korting!' aan Facebook
Waarom zetten we salades altijd neer in zo'n loodzware, lelijke glazen bak? Of, erger nog, zo'n houten geval? Salades zijn een bron van kleur die smeken om prachtpresentatie: laat het groen van de bladgroenten contrasteren met de rode cherrytomaatjes en de verrukkelijk rode buitenkant van deze set. Geef de paarse sjalotten en knalgele paprika's nog meer smakelijkheid in deze schalen en kommen. Een broccolisoepje uit deze bakjes? Een genot!Kunnen in de vaatwasser... en overal mee naartoe!!En hoe komen ze zo verrukkelijk rood? De binnenkant is van wit acryl en de buitenkant van doorschijnend rood acryl. Het resultaat is die rijke, dieprode gloed waar geen glazuur tegenop kan. En naast prachtig zijn ze dankzij het materiaal ook nog eens superhandig. Ze kunnen zo in de vaatwasser en omdat ze zo licht zijn, gaan ze overal mee naartoe!!. Salades, soepjes, chipjes, dipjes: alles kan in deze toppers!.
In de winkel voor € 69.99Bij Actiespullen.nl maar€ 34.99




Vergelijk prijzen van Omada 11 delige Saladeset op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Omada 11 delige Saladeset op Prijsvergelijkers.com