We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Olympus Stylus Creator XZ-10

Dagaanbieding Olympus Stylus Creator XZ-10
Voeg 'Olympus Stylus Creator XZ-10 met euro korting!' aan nujij Voeg 'Olympus Stylus Creator XZ-10 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Olympus Stylus Creator XZ-10 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Olympus Stylus Creator XZ-10 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Olympus Stylus Creator XZ-10 met euro korting!' aan technorati Voeg 'Olympus Stylus Creator XZ-10 met euro korting!' aan myspace Voeg 'Olympus Stylus Creator XZ-10 met euro korting!' aan Facebook
Ben jij gek op foto’s maken met je kleine, compacte camera, maar op zoek naar iets met meer mogelijkheden? Of ben je juist degene die altijd op pad gaat met zijn grote spiegelreflexcamera, gek op geweldige foto’s, maar balend van de logge afmetingen en het flinke gewicht ervan? Dan was je in het verleden flink de pineut. Het was kiezen of delen: of genoegen nemen met de inferieure kwaliteit van cameraatjes op zakformaat of genoegen nemen met die enorme cameratas die je iedere keer moest meezeulen. Na vandaag hoef je niet meer te kiezen want deze super compacte Stylus Creator XZ-10 camera van Olympus. De camera maakt gebruik van iHS-technologie en is voorzien van een uiterst gevoelige CMOS-sensor en dezelfde geweldige beeldprocessor die ook het toonaangevende OM-D-model (E-M5) van Olympus wordt gebruikt. De i.ZUIKO DIGITAL 5x optische zoomlens (26-130 mm, 35-mm equivalent) heeft een extra groot en super helder maximaal diafragma (1:1.8) zodat je ook onder donkere omstandigheden haarscherpe opnamen maakt zonder gebruik van een statief of flitser. De afwezigheid van ruis is een groot voordeel wanneer je sterk inzoomt: met de superresolutiezoom zoom je tot max. 10x in zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies. Verder wijs je met de XZ-10 handmatige functies toe aan de controlering die om de lens is geplaatst, zodat je instellingen als diafragma, belichtingstijd en programmaverschuiving aanpast als een professionele fotograaf – zonder je oog van het onderwerp te halen. Je kunt de ISO-instelling of lichtmeetfunctie ook toewijzen aan de Fn-knop op de achterzijde. En de P/A/S/M-programma's regel je met de functieschakelaar naast het LCD. Het aanraakgevoelige display van 7,6 cm bestaat uit 920.000 pixels en ondersteunt een handmatige 'one-touch' autofocus. Verder maak je met de XZ-10 filmopnamen in Full-HD-filmformaat of in high-speed 120 fps zodat je de beelden in prachtige slow-motion kunt afspelen. Ook composities maken van foto's met behulp van de Photo Story-functie en/of speciale effecten toevoegen met een van de 11 creatieve filters behoren tot de mogelijkheden. En als het resultaat bevalt, deelt je het direct vanaf de camera, met behulp van een FlashAir™-kaart(niet inbegrepen), via sociale netwerken. Al die functionaliteiten, en zulke mooie plaatjes, allemaal uit zo'n compacte camera: wij vinden het een klein wonder, en jij? .





Vergelijk prijzen van Olympus Stylus Creator XZ-10 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Olympus Stylus Creator XZ-10 op Prijsvergelijkers.com