We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Olight S20 L2 Baton / zaklamp

Dagaanbieding Olight S20 L2 Baton / zaklamp
Voeg 'Olight S20 L2 Baton / zaklamp met euro korting!' aan nujij Voeg 'Olight S20 L2 Baton / zaklamp met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Olight S20 L2 Baton / zaklamp met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Olight S20 L2 Baton / zaklamp met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Olight S20 L2 Baton / zaklamp met euro korting!' aan technorati Voeg 'Olight S20 L2 Baton / zaklamp met euro korting!' aan myspace Voeg 'Olight S20 L2 Baton / zaklamp met euro korting!' aan Facebook
Er zijn van die artikelen waarvan het altijd handig is om ze in huis te hebben. Zoals een zaklamp. Neem nou deze S20 L2 van Olight, een compacte, krachtige LED-zaklamp. Hij is amper groter dan de twee CR123A batterijen die hem van stroom voorzien en is gefabriceerd uit hard geanodiseerd “aircraft-grade” aluminium. De CREE XM-L2 LED-lamp heeft vier standen met een sterkte van respectievelijk 500, 120, 5 en 0.5 lumen en een stroboscoopinstelling. Hoe bedoel je in het duister tasten? Echt niet! Met de beugel bevestig je hem makkelijk aan je broek of tas en met de magneet aan de achterzijde is hij vast te zetten – uiteraard op een magnetische ondergrond – voor als je allebei je handen wilt gebruiken. Een uitstekende lamp dus voor als je gaat kamperen, de stoppen doorslaan of als je in het donker een band moet verwisselen. Of wat dan ook… .

Vergelijk prijzen van Olight S20 L2 Baton / zaklamp op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Olight S20 L2 Baton / zaklamp op Prijsvergelijkers.com