We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Nintendo DS Lite Black

Dagaanbieding Nintendo DS Lite Black
Voeg ' Nintendo DS Lite Black met euro korting!' aan nujij Voeg ' Nintendo DS Lite Black met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Nintendo DS Lite Black met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Nintendo DS Lite Black met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Nintendo DS Lite Black met euro korting!' aan technorati Voeg ' Nintendo DS Lite Black met euro korting!' aan myspace Voeg ' Nintendo DS Lite Black met euro korting!' aan Facebook
Van 159.95 euro
Prijs: 119,95 euro
Product omschrijving: De Nintendo DS Lite console is voorzien van alle bestaande functies van de Nintendo DS maar weegt 60 gram minder dan het origineel en is een derde kleiner. Daarnaast is de DS lite verbeterd met enkele technische hoogstandjes. De geavanceerde Touch Screen-technologie laat spelers de software met een pennetje of zelfs met hun vingers besturen. Daarbij maken de twee (!) schermen geheel nieuwe soorten videogames mogelijk, zodat je bijvoorbeeld op het onderste scherm kunt racen terwijl je op het bovenste scherm een overview van het spel ziet. Daarnaast zit er ook een ingebouwde microfoon met stemherkenning en draadloze Wi-Fi-ondersteuning die het spelgenot nog aangenamer maakt. Dankzij het nieuwe design en de unieke functies is deze console geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht en game-vaardigheden. Kortom de console is echt een spelcomputer die je moet hebben, wil je er tegenwoordig nog bij horen.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Nintendo DS Lite Black op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Nintendo DS Lite Black op Prijsvergelijkers.com