We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie!

Dagaanbieding Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie!
Voeg 'Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! met euro korting!' aan nujij Voeg 'Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! met euro korting!' aan technorati Voeg 'Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! met euro korting!' aan myspace Voeg 'Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! met euro korting!' aan Facebook
Schoonmaken saai!? Nou, niet met een hogedrukreiniger. En al helemaal niet met deze Nilfisk C120.6-6 PCAD X-TRA! Want hiermee maak je alles buitenshuis in een handomdraai schoon. Niet alleen de auto, fiets of de boot, ook muren, tuinmeubels en het terras. Er is geen klus die hij niet aankan. En het is nog leuk ook! De machine heeft een druk van 120 bar waardoor hij op krachtige en efficiënte wijze, met het grootste gemak het vuil te lijf gaat! De meegeleverde set accessoires biedt een compleet arsenaal aan schoonmaaktools om het geheel nog makkelijker te maken. Wat dacht je van een regelbare Tornado-vario nozzle, een krachtige, roterende Powerspeednozzle, 6 meter hogedrukslang, een rioolslang van 8 meter, een roterende wasborstel, pistoolgreep met Easy connect systeem, een reinigingsmiddelenfles met een inhoud van 0,5 liter en een Patiocleaner Compact (een accessoire waarmee je binnen de kortste keren je terras helemaal schoon krijgt, zonder opspattend vuil). Alle hulpstukken (met uitzondering van de rioolslang en roterende wasborstel) zijn voorzien van het Click&Clean systeem wat het verwisselen vereenvoudigt. Het is letterlijk “ Click en Clean!” De C120.6-6 PCAD X-TRA is uitgerust met een automatische start/stop functie, die de motor in- en uitschakelt zodra je de pistoolgreep inknijpt of loslaat. Zo bespaar je water en stroom, wat dit apparaat ook nog eens heel erg ‘groen’ maakt! En als je klaar bent berg je hem zo weer op dankzij de grote wielen. Dus: maak het uzelf deze voorjaarsschoonmaak makkelijk met een Nilfisk hogedrukreiniger. .

Vergelijk prijzen van Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Nilfisk hogedrukreiniger met 5 jaar garantie! op Prijsvergelijkers.com