We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit

Dagaanbieding Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit
Voeg 'Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit met euro korting!' aan nujij Voeg 'Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit met euro korting!' aan technorati Voeg 'Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit met euro korting!' aan myspace Voeg 'Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit met euro korting!' aan Facebook
Wat gebeurt er als je een digitale camera kruist met apparaat dat op Android draait? Dan krijg je een Nikon COOLPIX S800c, een digitale camera met al het goede dat Android te bieden heeft. Wat dacht je van surfen op Internet, mailen, Facebooken, muziek streamen en natuurlijk toegang hebben tot een universum gevuld met apps dankzij Google Play. Maar laten we beginnen bij het begin. Deze Nikon heeft een 1/2.3 inch CMOS sensor en een resolutie van 16 megapixels waarmee je haarscherpe plaatjes schiet met een omvang van 4608 x 3456 pixels. Met de 10x optical Zoom-NIKKOR ED glass lens zoom je doodleuk in tot telefoto afstanden (25-250mm) en behoren wazige foto’s tot het verleden door de Optical VR image, zelfs als je de camera een beetje beweegt. En als je even niet weet welke instellingen je moet gebruiken dan laat je Scene Modes gewoon de instellingen voor je optimaliseren. Als de situatie erom vraagt is het ook mogelijk om te filmen; met een druk op de knop film je in Full HD met stereo geluid welke je kunt terugzien op het 3.5-inch OLED touchscreen. Ja, touchscreen, dat lees je goed. Daar bedien je de camera niet alleen mee, je gebruikt hem ook om je foto’s en video’s te verlevendigen met de ingebouwde effecten, en als dit niet genoeg is zijn er via Google Play tal van (fotografie- en film) apps te verkrijgen waarmee je uit de voeten kan. Uiteraard beschikt hij over GPS waarmee je laat zien waar je foto’s en video’s genomen zijn, wat vervolgens weer online te delen is. Je kan dus een hoop, met dit apparaat. Alleen telefoneren, dat gaat dan net weer niet. Behalve via Skype. .

Vergelijk prijzen van Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Nikon COOLPIX S800c digitale camera, wit op Prijsvergelijkers.com