We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Nikon 1 V1 Wit

Dagaanbieding Nikon 1 V1 Wit
Voeg 'Nikon 1 V1 Wit met euro korting!' aan nujij Voeg 'Nikon 1 V1 Wit met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Nikon 1 V1 Wit met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Nikon 1 V1 Wit met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Nikon 1 V1 Wit met euro korting!' aan technorati Voeg 'Nikon 1 V1 Wit met euro korting!' aan myspace Voeg 'Nikon 1 V1 Wit met euro korting!' aan Facebook
Hoi! Ben jij ook klein en intelligent? En heb je ook een verwisselbare lens? Ik wel! Want ik ben de nieuwe Nikon 1. Ik zie er uit als een camera, maar ik bén anders. Als ik een koffiezetapparaat was, had ik al koffie gezet nog voordat je me had aangezet. Als ik speelgoed was zou ik je baby al opvrolijken nog voordat hij begon te huilen. Maar ik ben een camera en nog voordat je de knop helemaal hebt ingedrukt ben ik al aan het fotograferen. Door mij ontgaat je daarom helemaal niets meer! Ik ben uiterst draagbaar en volledig opnieuw ontworpen voor foto- en filmopnamen zonder beperkingen, waardoor jouw fotografische resultaten tot ongekende hoogten stijgen. Met een CMOS-sensor met een verrassend snelle AF, slimme opnamestanden, uitstekende prestaties bij weinig licht en een elektronische zoeker met hoge resolutie biedt ik alles wat je nodig hebt om uitmuntende foto's en films te maken. Mijn heldere elektronische zoeker met 1.400.000 beeldpunten, slim ondergebracht in mijn compacte camerabody. Zelfs in fel zonlicht zorg ik voor een duidelijke en stabiele weergave en 100% beelddekking voor scherpe, stabiele opnamen. Ik detecteer automatisch wanneer je de zoeker gebruikt en schakel dan de lcd-monitor uit en ik wordt ook nog eens geleverd met een 10-30mm objectief. .

Vergelijk prijzen van Nikon 1 V1 Wit op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Nikon 1 V1 Wit op Prijsvergelijkers.com