We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Mr.Safe IP-camera

Dagaanbieding Mr.Safe IP-camera
Voeg 'Mr.Safe IP-camera met euro korting!' aan nujij Voeg 'Mr.Safe IP-camera met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Mr.Safe IP-camera met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Mr.Safe IP-camera met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Mr.Safe IP-camera met euro korting!' aan technorati Voeg 'Mr.Safe IP-camera met euro korting!' aan myspace Voeg 'Mr.Safe IP-camera met euro korting!' aan Facebook
Toezicht waar jij dat wilt en wanneer jij het nodig hebt. Bekijk en bewaak je familie, huis en bedrijf met deze Mr.Safe IP-camera. Je ziet ze steeds vaker: de IP-camera’s. Niet alleen om je kostbare bezittingen in de gaten te houden maar ook bijvoorbeeld om een oogje op je kleine te houden zonder de slaapkamer in te moeten. Dat is precies waar deze Mr.Safe draadloze IP-camera perfect voor is. De camera heeft een resolutie van 1280x720 pixels (HD 720), wat zorgt voor een prachtige beeldkwaliteit om je spullen in het oog te houden of om te zien of je kleine nog steeds slaapt. Ook in het donker kun je met deze camera prima filmen, de automatisch in- en uitschakelende IR-LED’s met IR-Cut zorgen voor een perfecte nachtvisie tot 10 meter. De ingebouwde microfoon zorgt voor geluid bij de beelden. Het aansluiten van de Mr.Safe is een fluitje van een cent: dit doe je met de QR-code voor eenvoudige installatie op de gratis Android, Apple en PC-software via een auto-zoekfunctie. Het is Plug & Play, dus geen gedoe met instellingen in je internetmodem of IP adressen. De data wordt vervolgens doorgestuurd naar al jouw gewenste apparaten met internet verbinding. Zo kun je op je PC, smartphone en tablet de beelden die opgenomen zijn met deze camera live bekijken en terugkijken vanaf de SD kaart in de camera (SD kaart wordt niet meegeleverd). Tevens is het mogelijk om meerdere camera’s, die eventueel op verschillende locaties staan, onder één account beheren. MrSafe heeft een eigen Europese Cloudserver voor het opzetten van de beveiligde connectie. Wil jij gemakkelijk een oogje in het zeil houden zonder dat je een abbonnement moet afsluiten en vast zit aan maandelijkse kosten, dus zonder dat het een rib uit je lijf kost? Dan is dit de ideale deal voor jou! En download dan ook meteen de gratis Mr.Safe-app om direct aan de gang te kunnen op jouw tablet of smartphone. .

Vergelijk prijzen van Mr.Safe IP-camera op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Mr.Safe IP-camera op Prijsvergelijkers.com