We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Mr. Wilson iFrame

Dagaanbieding Mr. Wilson iFrame
Voeg 'Mr. Wilson iFrame met euro korting!' aan nujij Voeg 'Mr. Wilson iFrame met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Mr. Wilson iFrame met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Mr. Wilson iFrame met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Mr. Wilson iFrame met euro korting!' aan technorati Voeg 'Mr. Wilson iFrame met euro korting!' aan myspace Voeg 'Mr. Wilson iFrame met euro korting!' aan Facebook
The iFrame is het eerste productdesign van Mr. Wilson. The iFrame is een nieuwe en makkelijke manier om je iPhone foto’s, apps en filmpjes af te spelen. Klik simpelweg je iPhone in The iFrame. Ga naar je foto’s en klik op de play knop. Op deze manier wordt de slideshow gestart. Je kan The iFrame ook gebruiken om je apps af te spelen zoals de haardvuur of aquarium app. Net zo flexibel inzetbaar als een iPhone zelf: the iFrame is een ideaal cadeau voor iedere iPhone-fan! .

Vergelijk prijzen van Mr. Wilson iFrame op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Mr. Wilson iFrame op Prijsvergelijkers.com