We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Motorola 8” slimline fotoframe

Dagaanbieding Motorola 8” slimline fotoframe
Voeg 'Motorola 8” slimline fotoframe met euro korting!' aan nujij Voeg 'Motorola 8” slimline fotoframe met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Motorola 8” slimline fotoframe met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Motorola 8” slimline fotoframe met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Motorola 8” slimline fotoframe met euro korting!' aan technorati Voeg 'Motorola 8” slimline fotoframe met euro korting!' aan myspace Voeg 'Motorola 8” slimline fotoframe met euro korting!' aan Facebook
Vroeger gaf je je oma nog een mooi fotoboek met een aantal fraaie vakantieplaatjes en wat foto’s van jou en je geliefde. Het probleem van een boek is dat je over 2 jaar weer een boek aan het samenstellen bent voor oma.. Wat dacht je ervan om vandaag een fotoframe op de kop te tikken? Je plaatst hier simpelweg een Micro-SD kaartje in en je kunt er tot wel 32GB aan foto’s op zetten. Zo kun je haast wekelijk nieuw foto’s aan je oma geven en heeft zij altijd de meest recente afbeeldingen van haar kleinkinderen. Maar ook voor jezelf thuis is het een gave gadget waarmee je de boel wat meer “eigen” kunt maken. Dus wat weerhoudt je om dit fotoframe van Motorola aan te schaffen en je tofste foto’s voorbij te laten flitsen? Helemaal niets en voor deze prijs al helemaal niet! .





Vergelijk prijzen van Motorola 8” slimline fotoframe op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Motorola 8” slimline fotoframe op Prijsvergelijkers.com