We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Monster Diesel In-ears ControlTalk

Dagaanbieding Monster Diesel In-ears ControlTalk
Voeg 'Monster Diesel In-ears ControlTalk met euro korting!' aan nujij Voeg 'Monster Diesel In-ears ControlTalk met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Monster Diesel In-ears ControlTalk met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Monster Diesel In-ears ControlTalk met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Monster Diesel In-ears ControlTalk met euro korting!' aan technorati Voeg 'Monster Diesel In-ears ControlTalk met euro korting!' aan myspace Voeg 'Monster Diesel In-ears ControlTalk met euro korting!' aan Facebook
Is voor jou alléén goed geluid niet goed genoeg? Maar wil jij jouw muziek ook graag luisteren met mooi gedesignde in-ears in jouw oren en een perfect draagcomfort? Dan zijn deze Ultra-Performance in-ears, co-developed door het Italiaanse fashionmerk Diesel en audio-specialist Monster, echt iets voor jou! Monsters kennis en kunde op het gebied van audio en koptelefoons gebundeld met de iconische fashionable designs van modemerk Diesel, heeft als resultaat: een wetenschappelijk gefundeerde aanval op je zintuigen, precies zoals het bedoeld is! En zoals Diesel het verwoordt: better sound for the brave! De door Monster ontwikkelde, gepatenteerde titanium gecoate drivertechnologie geeft de Monster Diesel Vektr zinderende hoge tonen, onweerstaanbare middentonen en de pulserende bass waar jij naar hunkert. En dat allemaal zonder vervorming, ongeacht het volume. Om het draagcomfort te bevorderen en te zorgen voor een akoestische afdichting zodat de muziek in je oren blijft en het lawaai daar buiten, heb je de keuze uit een set oordoopjes met verschillende maten en vormen. En omdat zowel Diesel als Monster weet dat jij wel betere dingen te doen hebt met je handen dan te worstelen met jouw smartphone of MP3-speler, hebben deze in-ears een in-line controller waarmee je gemakkelijk door je muziek browst en het volume bepaalt. Luister je naar muziek op je smartphone? Dan biedt de in-line Universal ControlTalk met ingebouwde microfoon tevens de mogelijkheid om inkomende gesprekken te beantwoorden. Beleef je muziek op een nieuwe manier met het goede geluid uit deze Ultra Performance Monster Diesel In-ears met perfect draagcomfort en akoestische afdichting, het gemak van een in-line controller en microfoon én het iconische design van Diesel! .





Vergelijk prijzen van Monster Diesel In-ears ControlTalk op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Monster Diesel In-ears ControlTalk op Prijsvergelijkers.com