We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack

Dagaanbieding Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack
Voeg ' Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack met euro korting!' aan nujij Voeg ' Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack met euro korting!' aan technorati Voeg ' Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack met euro korting!' aan myspace Voeg ' Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack met euro korting!' aan Facebook
Van 409.95 euro
Prijs: 319,95 euro
Product omschrijving: De Microsoft Xbox 360 is dé console van dit moment en samen met de monsterhit Halo 3 kan je nu next-gen gaming in volle glorie ervaren. De high end spelcomputer is uitgerust met een 20GB harde schijf, een high definition multimedia interface (HDMI) kabel en een beeldschoon design. De Xbox 360 heeft drie krachtige core processoren om de hoogste kwaliteit HDTV te produceren (tot 1080p), 16:9 beeldverhouding, anti-alias voor vloeiende afbeeldingen, surround geluid, HDMI aansluiting en DVD weergave met zogenaamde HD upscaling. Een waar feest voor de zintuigen. De Halo trilogie, waaraan deze Xbox aanbieding haar naam aan heeft te danken, komt aan een eind met de lancering van het verbluffende spel Halo 3. Beleef nu in levende lijve wat de Master Chief moet doen om de ‘Flood’ en de ‘Convenant’ te bestrijden. Dankzij de sublieme gameplay, het epische verhaal en de enorme dosis actie kan je je afspraken voor de komende maanden wel afzeggen. Naast de singleplayer functie bestaat er ook een mogelijkheid om via Xbox live tegen gamers te spelen afkomstig van overal ter wereld. Dus kruip in de huid van Master Chief en laat jezelf meeslepen door de wonderlijke wereld van Halo 3!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Microsoft Xbox 360 Halo 3 Pack op Prijsvergelijkers.com