We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Medisana TM 750

Dagaanbieding Medisana TM 750
Voeg 'Medisana TM 750 met euro korting!' aan nujij Voeg 'Medisana TM 750 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Medisana TM 750 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Medisana TM 750 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Medisana TM 750 met euro korting!' aan technorati Voeg 'Medisana TM 750 met euro korting!' aan myspace Voeg 'Medisana TM 750 met euro korting!' aan Facebook
De Medisana TM 750 is een nauwkeurige, contactloze infraroodthermometer voor een koortsmeting aan het voorhoofd of in het oor. Naast het meten van lichaamstemperatuur meet hij ook oppervlakten, omgevingstemperatuur, objecten (0 - 100C) en vloeistoffen (0 - 100C). Binnen enkele seconden verschijnt de temperatuur op het display. Hij is voorzien van een visueel koortsalarm: bij groen is de temperatuur goed en bij rood is de temperatuur verhoogd. De thermometer geeft een geluidssignaal bij het begin het einde van de meting en laat ook de datum en de tijd zien. Hij heeft een automatische opslag van de laatste 30 gemeten waarden. .

Vergelijk prijzen van Medisana TM 750 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Medisana TM 750 op Prijsvergelijkers.com