We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Mede8er Full HD Networked Media Tank

Dagaanbieding Mede8er Full HD Networked Media Tank
Voeg 'Mede8er Full HD Networked Media Tank met euro korting!' aan nujij Voeg 'Mede8er Full HD Networked Media Tank met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Mede8er Full HD Networked Media Tank met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Mede8er Full HD Networked Media Tank met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Mede8er Full HD Networked Media Tank met euro korting!' aan technorati Voeg 'Mede8er Full HD Networked Media Tank met euro korting!' aan myspace Voeg 'Mede8er Full HD Networked Media Tank met euro korting!' aan Facebook
De Mede8er MED500X is de laatste generatie Multimedia speler die speciaal ontwikkeld is om aan de eisen van de veeleisende consument te voldoen en laat de concurrentie ver achter zich. Niet voor niets is de Mede8er MED500X door het publiek reeds 8x verkozen tot beste media speler en is ook al enkele malen het prestigieuze “Best Reviewed” kenmerk toegekend op Kieskeurig. Deze alleskunner overbrugt de afstand tussen de computers in je netwerk en de thuisbioscoop in je woonkamer. Dankzij de overzichtelijke en gebruiksvriendelijke menustructuur haal je alles uit je multimediabibliotheek vanuit je riante sofa. De door Mede8er zelf ontwikkelde “videowall” functionaliteit, beleef je het multimedia gevoel als géén ander. Blader eenvoudig met haarscherpe HD-iconen door je film collectie. Pak gewoon de afstandbediening, browse door je film-, muziek- en fotocollecties en de Mede8er MED500X tovert je HD-bestanden in no-time op het grote scherm. Door een bestandsondersteuning die zijn weerga niet kent en de Full HD weergave, worden je net- en trommelvliezen gestreeld door de meest sublieme details. Hij speelt zonder problemen de allernieuwste MKV/H.264 code af, maar ook Xvid, DivX, Avi of SD content verschijnt vloeiend op je scherm. Door de nieuwste Realtek 1073 DD+ chipset werkt deze mediaspeler vliegensvlug. Er is daarnaast ook ruimte voor persoonlijke inbreng, want je kan afbeeldingen toevoegen aan bestandmappen, waarna je een duidelijke preview krijgt van de afbeeldingen wanneer je de map selecteert. Je kan naar eigen inzicht je gehele bibliotheek indelen. Ook wat betreft audio laat deze Mede8er niets te wensen over want de HDMI 1.3 connector levert HD-geluid, zoals DTS-HD en Dolby TrueHD. Dankzij de UPnP-ondersteuning sluit je de mediaspeler in een oogwenk aan op je bestaande netwerk. Ook Podcasts of andere streams zijn gemakkelijk te bekijken met de Mede8er. Door de optionele wifi-adapter kan je zelfs je bestanden draadloos benaderen! Het is niet de enige manier om je bestanden te benaderen, de MED500X kan ook overweg met SD-kaarten en USB apparaten, voor bijvoorbeeld directe toegang tot je camcorderopnames of bestanden van je harde schijf. Bovendien is de Mede8er zo ontworpen, dat hij niet misstaat tussen al je andere apparatuur. Fysiek neemt hij niet veel ruimte in, maar stiekem kun je toch enorm veel kwijt op deze speler. Bekijk voortaan je favoriete series, films, foto’s of streams in Full HD beeld- en geluidskwaliteit vanuit je luie stoel met de Mede8er MED500X. Als klap op de vuurpijl bied Mede8er maar liefst 5 jaar garantie op zijn speler, en heeft een eigen Nederlandstalige helpdesk welke 5 dagen per week klaar staat om je te ondersteunen! .





Vergelijk prijzen van Mede8er Full HD Networked Media Tank op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Mede8er Full HD Networked Media Tank op Prijsvergelijkers.com