We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Suitable

McGregor Rugby Picard Grey Navy

Dagaanbieding McGregor Rugby Picard Grey Navy
Voeg 'McGregor Rugby Picard Grey Navy met 60.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'McGregor Rugby Picard Grey Navy met 60.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'McGregor Rugby Picard Grey Navy met 60.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'McGregor Rugby Picard Grey Navy met 60.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'McGregor Rugby Picard Grey Navy met 60.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'McGregor Rugby Picard Grey Navy met 60.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'McGregor Rugby Picard Grey Navy met 60.00 euro korting!' aan Facebook
McGregor Rugby Picard Grey Navy model: Rugby Grey Navy met applicaties kleur: Navy / Ash Grey materiaal: 100% katoen sweat De kraag is een katoen stof met denim kleur en structuur. Ook aan de onderzijde van de trui zit een stukje van deze stof, hierdoor is het net alsof je er een overhemd onder hebt. Aplicaties op borst, dit is een voorloper van de nieuwe jeugdige Heritage collectie die in 2012 als volwaardige collectie zal worden uitgebracht. De nieuwe McGregor collectie is geïnspireerd op de lifestyle van de acht Amerikaanse lvy League universiteiten. Het resultaat is een authentieke collectie waarin de rijke Angelo-American heritage op een preppy en eigentijdse manier naar voren komt. McGregor Collectie Winter 2011 .
In de winkel voor € 119.95Bij Suitable maar€ 59.95
Vergelijk prijzen van McGregor Rugby Picard Grey Navy op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van McGregor Rugby Picard Grey Navy op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Suitable
  SMS
_
naar