We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Click to Buy

Mannen XL Sinterklaas Pakket

Dagaanbieding Mannen XL Sinterklaas Pakket
Voeg 'Mannen XL Sinterklaas Pakket met 150.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Mannen XL Sinterklaas Pakket met 150.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Mannen XL Sinterklaas Pakket met 150.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Mannen XL Sinterklaas Pakket met 150.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Mannen XL Sinterklaas Pakket met 150.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Mannen XL Sinterklaas Pakket met 150.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Mannen XL Sinterklaas Pakket met 150.00 euro korting!' aan Facebook
Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat ook wij weer zijn benaderd door deze oude baas! Gisteren ontvingen wij een telefoontje op de inkoop afdeling van de goedheilig man met de vraag of wij hem niet een handje wilden helpen. Natuurlijk zeiden wij, wat kunnen we voor u doen? Het bleef even stil aan de andere kant van de lijn en toen zei de sint; "Beste ehhh ClickToBuy, het Sinterklaas feest is een feest waarin je deelt en het zou mij erg plezieren als jullie daar in Alphen a/d Rijn nou eens royaal uit gaan delen zoals ik dat ook ieder jaar doe...". En toen was het even stil! Maar niet voor lang want we doen het gewoon 1x omdat het moet van Sinterklaas. Dus Wij Spelen voor 1x Voor Sinterklaas! Een doos vol met echte mannen speeltjes! Wij gaan gewoon 6.000 dozen in ons magazijn neer zetten en stoppen deze lekker vol met allereli spul wat wij nog hebben liggen van eerdere topdeals op ClickToBuy. Het kan van alles zijn maar we verzekeren jou dat jij jouw 25.- euro er dik en dik en dik uit zult halen! Zoals je zult begrijpen kunnen wij niet voor Sinterklaas blijven spelen en daarom is OP ook echt OP vandaag! Wat kun je allemaal verwachten in je Doos? Ieder pakket zal anders zijn en sommige pakketten zullen zelfs AC Ryan Mediaplayers, Bose Oordopjes of zelfs een Toshiba TV bevatten! Uiteraard is het ook de gok die jij als klant vandaag moet nemen. Niet achteraf gaan huilen en een boze brief gaan sturen aan Sinterklaas maar gewoon sportief meespelen vandaag, als je dat niet kunt moet je niet bestellen. Die 25.- euro die haal je er echt dik uit en jouw pakket zal sowiesoo zeer rijkelijk gevuld worden, dat beloven wij.... Maar natuurlijk ga jij voor die Super Pakketten en wij hopen voor je dat jij 1 van die vele gelukkige bent die zo'n Super Pakket zult krijgen. Wie niet waagt, Wie niet wint! Sinterklaas heeft ook voor de Vrouwen nog iets..... Dat die oude snoepert ook van vrouwen houdt dat moge duidelijk zijn! Het is niet voor niets dat hij zo graag de vrouwen op schoot neemt. Daarom hebben onze collega's van CosmeticaDeals vandaag dezelfde deal als ons maar dan speciaal voor vrouwen. Een pakket stamp en stampvol met Cosmetica van bekende topmerken. Wat een verwennerij!!! Dus ook nog een pakket voor je vrouw? Of ben je een vrouw en wil je jezelf ook eens verwennen vandaag? Bezoek CosmeticaDeals dan! .
In de winkel voor € 175.00Bij Click to Buy maar€ 25.00
Vergelijk prijzen van Mannen XL Sinterklaas Pakket op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Mannen XL Sinterklaas Pakket op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Click to Buy
  SMS
_
naar