We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Doebie

Lost PS3

Dagaanbieding Lost PS3
Voeg 'Lost PS3 met 26.04 euro korting!' aan nujij Voeg 'Lost PS3 met 26.04 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Lost PS3 met 26.04 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Lost PS3 met 26.04 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Lost PS3 met 26.04 euro korting!' aan technorati Voeg 'Lost PS3 met 26.04 euro korting!' aan myspace Voeg 'Lost PS3 met 26.04 euro korting!' aan Facebook
Lost is het spel van de populaire TV-serie Lost. In deze game nemen spelers de rol op zich van een passagier die zich aan boord bevond van Oceanic Flight 815. Nadat het vliegtuig is neergestort bevinden spelers zich op een nog niet ontdekt eiland in het midden van de Atlantische Oceaan. Het is aan jou om het eiland te verkennen met als uiteindelijke doel om van het eiland af te raken.   Tijdens de avonturen op het eiland proeven spelers de authentieke Lost-sfeer, bekend van de gelijknamige serie. Zo kunnen spelers communiceren met personages uit de serie en is het ook mogelijk om herkenbare plaatsen te bezoeken. Gedurende de voortgang van deze action-adventure zijn er ook verschillende puzzels die opgelost moeten worden, vijanden die op slinkse wijze omzeild moeten worden en is het ook mogelijk om het gevecht aan te gaan met de ‘smoke monsters’.  .
In de winkel voor € 44.99Bij Doebie maar€ 18.95
Vergelijk prijzen van Lost PS3 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Lost PS3 op Prijsvergelijkers.com