We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Logitech Bluetooth toestenbord

Dagaanbieding Logitech Bluetooth toestenbord
Voeg 'Logitech Bluetooth toestenbord met euro korting!' aan nujij Voeg 'Logitech Bluetooth toestenbord met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Logitech Bluetooth toestenbord met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Logitech Bluetooth toestenbord met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Logitech Bluetooth toestenbord met euro korting!' aan technorati Voeg 'Logitech Bluetooth toestenbord met euro korting!' aan myspace Voeg 'Logitech Bluetooth toestenbord met euro korting!' aan Facebook
Herinner jij je nog die goede oude tijd, toen jij nog bliksemsnel typte op jouw Nokia 3310? Dat is alweer lang geleden! Inmiddels is iedereen al gewend geraakt aan het typen op de gedetailleerde touchscreen van hun smartphone. Maar waarom moeten we dan nog steeds zo ouderwets typen op de controller van onze Smart-TV, media-speler of Playstation. In eerste instantie herinnert het jou alleen maar aan die goede oude tijd, maar als jij er dan achter komt dat je helemaal verleerd bent hoe je snel typt op de oude "Nokia"-manier, dan frustreert het je alleen nog maar. De oplossing hiervoor is deze Logitech MediaBoard met Bluetooth. Dit slanke toetsenbord met geïntegreerde touchpad is compatibel met Bluetooth-apparaten, zoals PS3, Smart-TV's, Media Players, smartphones, tablets en PC’s met Bluetooth. Vanaf nu kun jij altijd vrijuit typen. En ook surfen op het web is een makkie, tevens heb je, met behulp van de voorgeprogrammeerde mediatoetsen, direct toegang tot de media-bedieningspanelen, filmmenu's en meer. .

Vergelijk prijzen van Logitech Bluetooth toestenbord op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Logitech Bluetooth toestenbord op Prijsvergelijkers.com