We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Eveline Cosmetics

Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+

Dagaanbieding Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+
Voeg 'Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ met euro korting!' aan nujij Voeg 'Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ met euro korting!' aan technorati Voeg 'Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ met euro korting!' aan myspace Voeg 'Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ met euro korting!' aan Facebook
Lifting Laser Precision nacht creme 50+ INNOVATIE Nieuwe formule van nacht creme-concentraat zorgt voor het vechten tegen diepe rimpels. Luxe formule van de nacht creme-concentrate "verzadigd" de huid en verbetert  's nachts het proces van regeneratie van de huid. Werkzame bestanddelen gaan snel en diep in de huid en dan start het proces van absorberen. Ze regenereren de huidstructuur die beschadigd is door veroudering, organiseren collageen en elastine vezels. Daardoor wordt de huid stevig, glad en de rimpels worden afgevlakt. Het gezicht is aanzienlijk verbetert. INGREDIËNTEN Lifting Laser Precision nacht crème versterkt het effect van actieve ingrediënten Matrixyl ® - actief liften, verbetert de spanning van de huid en vermindert de diepte van rimpels. Essenskin ® - een complex van aminozuren en calcium, ondersteunt de opbouw van collageen vezels ende huid herwint zijn dichtheid en soepelheid. Vitaminen AEFH - helpen cellulaire metabolisme te stimuleren, vernieuwen en verwijderen van verkleuringen. \ Shea boter - voorkomt uitdroging, verlies van water en zorgt voor stevigheid. D-panthenol en allantoïne - diepe hydratatie en verzachten irritaties actief. Inhoud 50 ml  .
In de winkel voor € 23.95
Vergelijk prijzen van Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Lifting Laser Precision Nachtcreme 50+ op Prijsvergelijkers.com