We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

LG Optimus L9 Android Smartphone

Dagaanbieding LG Optimus L9 Android Smartphone
Voeg 'LG Optimus L9 Android Smartphone met euro korting!' aan nujij Voeg 'LG Optimus L9 Android Smartphone met euro korting!' aan Hyves Voeg 'LG Optimus L9 Android Smartphone met euro korting!' aan Twitter Voeg 'LG Optimus L9 Android Smartphone met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'LG Optimus L9 Android Smartphone met euro korting!' aan technorati Voeg 'LG Optimus L9 Android Smartphone met euro korting!' aan myspace Voeg 'LG Optimus L9 Android Smartphone met euro korting!' aan Facebook
Waar vind je een smartphone die én een smaakvol design heeft, stiekem ook een krachtpatser is maar die niet te duur is? Yep, hier bij iBOOD natuurlijk! Vandaag in de gedaante van deze elegante Optimus L9 van LG. De L9 biedt je alle gemakken die je van een smartphone verwacht en heeft als meest prominente aspect een riant 4,7 inch groot IPS scherm. Hierdoor weet je zeker dat het scherm ook in volle zon nog goed af te lezen is. Maar ook de 1GHz dual-core processor maakt indruk en is krachtig genoeg om apps lekker snel op te starten en vloeien te multitasken. Met de 5 megapixel camera met LED flits maak je mooie foto's en de VGA frontcamera is perfect om te skypen. Met de 4GB aan interne opslag kun je lekker uit de voeten, maar wanneer je meer wilt kun je dit altijd uitbreiden met een microSD van maximaal 32GB. Van huis uit heeft de LG L9 al een aantal erg praktische functies meegekregen. Met Quick Memo maak je een screenshot, zet je er een notitie op en deel je dit makkelijk met je vrienden. Met Voice Shutter maakt de Optimus L9 foto's bij een stemcommando zoals 'Cheeeeese!'. Of maak een foto van een tekst laat de Scan Translator die voor je vertalen! My Style Keypad biedt tot slot een toetsenbord dat zich volledig aan jouw typgedrag aanpast. Ben je linkshandig of rechtshandig? Typ je met één of twee handen? My Style Keypad biedt je het meest ideale toetsenbord. Het leven is goed, met deze LG Optimus L9! .

Vergelijk prijzen van LG Optimus L9 Android Smartphone op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van LG Optimus L9 Android Smartphone op Prijsvergelijkers.com