We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server

Dagaanbieding Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server
Voeg 'Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server met euro korting!' aan nujij Voeg 'Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server met euro korting!' aan technorati Voeg 'Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server met euro korting!' aan myspace Voeg 'Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server met euro korting!' aan Facebook
Net terug van die mooie reis, SD kaartjes vol met prachtige foto’s en spectaculaire films van jouw avontuur. Dat zijn herinneringen die je veilig wilt opslaan, hetgeen je daarvoor nodig hebt is natuurlijk een uitgebreide NAS server. Maar niet enkel voor foto’s en films vanaf jouw camera heb je met deze NAS een goed opslagpunt. Hij is ook geschikt om direct van het internet, zonder tussenkomst van een PC of laptop, films, series en muziek te downloaden! Het kloppend hart van de StorCenter ix4-300d is een snelle dual-core Marvell Armada ARM-processor op 1,3 GHz met 512 MB DDR3-geheugen. De twee Gigabit poorten zorgen voor genoeg aansluitmogelijkheden op een Gigabit netwerk. Aan de voorzijde tref je meteen ook een USB 3.0 aansluiting en een handig display. Terwijl aan de achterzijde twee USB 2.0 aansluitingen zitten. Zo kun je nog meer dan voldoende extra HDD’s of een USB-printer aansluiten op deze NAS en zo je mobiele data in je netwerk plaatsen. De NAS kan verder gebruikt worden in combinatie met de Personal Cloud van Lenovo waarmee je jezelf buiten de deur, maar ook anderen via internet gemakkelijk toegang kunt geven tot deze en andere Lenovo NAS-apparaten. De NAs heeft 4 bays voor het installeren van harde schijven en wordt geleverd met 3 jaar garantie. Dus als jij nog een goede NAS server nodig hebt dan is dit de beste deal voor jou! .

Vergelijk prijzen van Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Lenovo IX4-300d 4-bay NAS server op Prijsvergelijkers.com