We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Lenovo Iomega ix2 met 6TB

Dagaanbieding Lenovo Iomega ix2 met 6TB
Voeg 'Lenovo Iomega ix2 met 6TB met euro korting!' aan nujij Voeg 'Lenovo Iomega ix2 met 6TB met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Lenovo Iomega ix2 met 6TB met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Lenovo Iomega ix2 met 6TB met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Lenovo Iomega ix2 met 6TB met euro korting!' aan technorati Voeg 'Lenovo Iomega ix2 met 6TB met euro korting!' aan myspace Voeg 'Lenovo Iomega ix2 met 6TB met euro korting!' aan Facebook
Voortaan worden al je belangrijke digitale documenten netjes opgeborgen in een digitale kluis. Bij deze Lenovo Iomega ix2 zit namelijk software waarmee hij simpel dienst kan doen als back-up station. Mac-gebruikers zullen blij zijn te horen dat Time Machine ook vlekkeloos werkt met deze NAS. Back-ups maken is vast niet je favoriete hobby en het is ook niet de meest sexy functie van dit apparaat. Gelukkig kun je er nog veel meer mee. Door de Torrent Download Manager kan je bijvoorbeeld gemakkelijk films en muziek peer to peer downloaden zonder daarvoor je PC aan te laten staan. De Lenovo Iomega ix2 heeft ook een UPnP en DLNA compatible mediaserver, een iTunes-muziekdienst, een foto-overdrachtservice en support voor videotransfer vanaf je camera. Over de opslagruimte hoef je je voorlopig geen zorgen te maken, want voordat je de riante 6TB vol hebt ben je wel weer even verder. Een (USB-)printer of externe harde schijf prik je eenvoudig in de USB 2.0 poort en deel je dan automatisch met je netwerk. Met Lenovo Iomega Personal Cloud zet je bovendien eenvoudig je eigen Cloud op. In tegenstelling tot de publieke en private cloud-applicaties, is Personal Cloud volledig in je eigen bezit en beheer. Zo hoef je dus nooit maandelijke kosten te betalen voor je eigen cloud en heb je de opslaglimiet en bereikbaarheid helemaal zelf onder controle! Daarnaast heeft de ix2 ingebouwde ondersteuning voor maximaal 5 IP-netwerkcamera's van bijvoorbeeld Axis, Bosch en Panasonic om zonder tussenkomst van een PC de beelden op te slaan op de NAS. Een andere handige functie van de ix2 zijn de handige mappen die automatisch kunnen worden geïntegreerd met je social media accounts. Meerdere accounts zijn geen probleem, want je kunt voor elke een andere map aanmaken. Het makkelijke hiervan is dat alle bestanden die je in deze map set, automatisch worden geüpload naar je Facebook, Flickr of Youtube-pagina. Je bent de hele dag in de weer met data die niet verloren mag gaan en waar je het liefst altijd toegang toe moet hebben. Dat kan vanaf nu heel gemakkelijk met deze Lenovo Iomega ix2 Network Storage met een dikke 6TB aan opslag! .





Vergelijk prijzen van Lenovo Iomega ix2 met 6TB op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Lenovo Iomega ix2 met 6TB op Prijsvergelijkers.com