We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

LEGOSET: SAMURAI MECH V29

Dagaanbieding LEGOSET: SAMURAI MECH V29
Voeg 'LEGOSET: SAMURAI MECH V29 met euro korting!' aan nujij Voeg 'LEGOSET: SAMURAI MECH V29 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'LEGOSET: SAMURAI MECH V29 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'LEGOSET: SAMURAI MECH V29 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'LEGOSET: SAMURAI MECH V29 met euro korting!' aan technorati Voeg 'LEGOSET: SAMURAI MECH V29 met euro korting!' aan myspace Voeg 'LEGOSET: SAMURAI MECH V29 met euro korting!' aan Facebook
ROOOOAAAAAARRRR! DE SAMURAI MECH V29 KOMT ERAAN! Nee, niet in het echt natuurlijk, tenminste… Nou ja in deze set van LEGO dan. Daar is het code rood. Deze joekel van een Samurai Mech (24 cm hoog) wordt bestuurd door Samurai X en zij is op zoek naar het Constrictai zwaard; ze is bereid alles te doen om hem in handen te krijgen. Al moet heel LEGO land er aan geloven! Het is aan Snike en Bytar om Samurai X in haar Mech in een hinderlaag te laten lopen en haar de volle laag te geven met hun katapult. Of krijgen zij de volle laag? Dat is aan jou. Wederom een mooie set LEGO in de aanbieding die leuk is voor de kinderen, neefjes, nichtjes, maar uiteraard ook voor verzamelaars en liefhebbers. Komt dat zwaard! .

Vergelijk prijzen van LEGOSET: SAMURAI MECH V29 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van LEGOSET: SAMURAI MECH V29 op Prijsvergelijkers.com