We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Click to Buy

LED Schoenveters

Dagaanbieding LED Schoenveters
Voeg 'LED Schoenveters met 8.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'LED Schoenveters met 8.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'LED Schoenveters met 8.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'LED Schoenveters met 8.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'LED Schoenveters met 8.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'LED Schoenveters met 8.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'LED Schoenveters met 8.00 euro korting!' aan Facebook
De LED Schoenveters zijn flitsende lichtgevende schoenveters. Maar je hoeft ze natuurlijk niet alleen aan je schoen te dragen. Je kunt ze ook aan je tas of jas maken, met deze veters zul jij zeker opvallen! De veters kunnen ongeveer 70 uur blijven knipperen op 1 batterij en ze zijn waterbestendig. Sta nooit meer in het donker met de LED Schoenveters. Uiteraard krijgt u vandaag 2 stuks (dus een setje, links en rechts). Eigenschappen LED Schoenveters: Geven licht in het donker In een setje zitten 2 stuks (links en rechts) Ook leuk voor op de dansvloer! Ze zijn waterbestendig Iedereen ziet jou staan Verkrijgbaar in verschillende kleuren Passen op elke schoen   .
In de winkel voor € 12.95Bij Click to Buy maar€ 4.95
Vergelijk prijzen van LED Schoenveters op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van LED Schoenveters op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Click to Buy
  SMS
_
naar