We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml

Dagaanbieding Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml
Voeg ' Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml met euro korting!' aan nujij Voeg ' Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml met euro korting!' aan technorati Voeg ' Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml met euro korting!' aan myspace Voeg ' Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml met euro korting!' aan Facebook
Van 44.95 euro
Prijs: 19,95 euro
Product omschrijving: Due Uomo van Laura Biagiotti is een spannende geur met verrassend frisse elementen maar daarentegen ook een warme en pittige basis. De Mediterrane geur van hout, noten en kokosnoot maken deze geur perfect voor de stoere en avontuurlijke man. Maar ook de klassieke geuren van salie, patulie en vetyver, geuren van warmte en liefde zijn in Due Uomo verwerkt. Deze mannelijke geur straalt zelfvertrouwen uit maar laat ook je gevoelige kant zien. De spanning en tegenstrijdigheid in de geur maken dit een zeer levendige geur voor de veelzijdige man. Van een wilde avonden stappen met vrienden tot een romantische avond met kaarslicht. Met Laura BiagiottiĀ’s Due Uomo After Shave Vapo ben je op elke situatie voorbereid.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Laura Biagiotti Due Uomo 50 ml op Prijsvergelijkers.com