We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Waat

Krups Keukenmachine

Dagaanbieding Krups Keukenmachine
Voeg 'Krups Keukenmachine met 55.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Krups Keukenmachine met 55.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Krups Keukenmachine met 55.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Krups Keukenmachine met 55.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Krups Keukenmachine met 55.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Krups Keukenmachine met 55.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Krups Keukenmachine met 55.00 euro korting!' aan Facebook
Een compacte food-processor met geintegreerde weegschaal en een vermogen van 1100 Watt. De machine kan hakken, mengen voor het maken van deeg of beslag en natuurlijk mixen. De keukenmachine bestaat uit een motorblok, een mengkom en hulpstukken die door de motor worden aangedreven. De hulpstukken bestaan uit messen en snijplaten..
In de winkel voor € 164.95Bij Waat maar€ 109.95




Vergelijk prijzen van Krups Keukenmachine op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Krups Keukenmachine op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Waat
  SMS
_
naar