We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50

Dagaanbieding Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50
Voeg ' Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 met euro korting!' aan nujij Voeg ' Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 met euro korting!' aan technorati Voeg ' Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 met euro korting!' aan myspace Voeg ' Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 met euro korting!' aan Facebook
Van 159.95 euro
Prijs: 79,95 euro
Product omschrijving: Met deze Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 is het vervelende schoonmaakwerk in een handomdraai gebeurd. Vanaf nu kun je zonder moeite buitenshuis schoonmaken! De hogedrukreiniger is ideaal voor het reinigen van de auto, fiets, tuinmeubilair maar natuurlijk ook je terras of balkon. Doordat de druk kan oplopen tot 110 bar is dit apparaat zeer efficiënt tegen hardnekkig vuil. De standaard toebehoren die worden meegeleverd met het apparaat zijn opgeborgen in het apparaat zelf: een spuitpistool met een 5 meter lange HD-slang, een vuilfrees en een enkelvoudige lans. De lans dient als een verlengstuk en is superhandig om op moeilijke plekken te komen. Apart meegeleverd is de T-racer 50. De T 50 is het ideale toebehoren om je terras te reinigen, omdat deze tool een groot oppervlakte tegelijk grondig reinigt waardoor je je terras in no time weer schoon hebt. Het handige outdoor-apparaat is uitgerust met een automatische start / stop, die de motor tijdens het werken met het handpistool in- en uitschakelt. Hierdoor bespaar je op water en stroomkosten en dus ook op het milieu. Het apparaat heeft alle toebehoren direct bij de hand, is makkelijk te transporteren en kan direct in gebruik genomen worden. Tijd voor de grote schoonmaak met deze Kärcher Hogedrukreiniger!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Kärcher Hogedrukreiniger K2.21 M T 50 op Prijsvergelijkers.com