We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van VSdeal.com

Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!!

Dagaanbieding Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!!
Voeg 'Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! met 256.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! met 256.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! met 256.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! met 256.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! met 256.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! met 256.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! met 256.00 euro korting!' aan Facebook
KOOKI POLARIS BUITENKEUKENHet buitenseizoen staat te trappelen: het zit in de verkwikkende lentelucht die weldra weer dat distinctieve rookrandje zal krijgen. Zet dat bier maar koud, koel die flessen Sauvignon en maak slager en groenteboer maar gelukkig. Kook buiten als een baas met Kooki gas-barbecue. MOEDERDAGTIP!!Op deze barbecue is een perfect sateetje, hamburgertje, worstje of whatever rocks your BBQ world te bereiden. Deze compacte buitenkeuken met 2 branders is eenvoudig te monteren en goed verplaatsbaar. Door het grote kookoppervlak en kap met duidelijke thermometer is hij bijzonder makkelijk in gebruik. • 2 RVS branders vermogen 2 x 3,55kW• Afmetingen: 60x143x116cm (DxBxH)• Groot grilloppervlak: 620 x 340 mm• Bedieningspaneel automatische ontsteking• Deksel met geïntegreerde thermometer• Porselein geëmailleerd grillrooster• Verchroomd warmhoudrek• Hitteverdelers gelijkmatige verspreiding warmte• 2 duurzame legplateaus aan de zijkanten• Met handige inlegbak voor bestek• 2 Grote wielen5 REDENEN OM VOOR EEN KOOKI BARBECUE TE KIEZEN:Jarenlang barbecue plezierEen kooki barbecue is gemaakt van hoogwaardig geëmailleerd- of gecoat staal en/of roestvast staal. Bij gebruik met hoes is uw barbecue goed beschermt tegen weersinvloeden en gaat jaren mee.Kooki barbecues zijn bijzonder veiligAlle kooki barbecue- en buitenkeuken modellen zijn zeer stabiel en voorzien van een Piezo- of elektronische ontsteking. Met een druk op de knop is uw barbecue / buitenkeuken aan en is daarna snel op temperatuur. Zeer veilig en lang wachten is verleden tijd!Eenvoudig de juiste temperatuur instellenDe gastoevoer is eenvoudig regelbaar. Alle Kooki barbecue- en buitenkeuken modellen zijn uitgerust met een temperatuurmeter op de kap. Met 2, 3, 4 of 5 branders heeft u de beschikking over meerdere kookzones. Zo weet u exact op welke temperatuur u kookt als u de buitenkeuken als oven gebruikt.Makkelijk verrijdbaar door de robuuste wielenAlle Kooki houtskool barbecues en buitenkeukens zijn uitgerust met 2 of meer grote wielen. Uw barbecue is hierdoor eenvoudig te verplaatsen.2 jaar volledige garantieU maakt met KOOKI een keuze voor een betrouwbaar product. Voor de barbecues en buitenkeukens worden degelijke materialen gebruikt. Bij een betrouwbaar product hoort een uitstekende service en garantie. Service en garantietrajecten worden snel en correct afgehandeld..
In de winkel voor € 455.00Bij VSdeal.com maar€ 199.00
Vergelijk prijzen van Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Kooki Polaris Buitenkeuken MOEDERDAGTIP!! op Prijsvergelijkers.com