We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van 1 DAY FLY

KODAK SOLAROPLADER

Dagaanbieding KODAK SOLAROPLADER
Voeg 'KODAK SOLAROPLADER met 27.04 euro korting!' aan nujij Voeg 'KODAK SOLAROPLADER met 27.04 euro korting!' aan Hyves Voeg 'KODAK SOLAROPLADER met 27.04 euro korting!' aan Twitter Voeg 'KODAK SOLAROPLADER met 27.04 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'KODAK SOLAROPLADER met 27.04 euro korting!' aan technorati Voeg 'KODAK SOLAROPLADER met 27.04 euro korting!' aan myspace Voeg 'KODAK SOLAROPLADER met 27.04 euro korting!' aan Facebook
Deze veelzijdige oplader maakt het u bijna te makkelijk om al uw kleine USB apparatengrut van stroom te voorzien. U hoeft zich niet eens te herinneren om hem in te pluggen. Natuurlijk past hij in het stopcontact, kan ook, maar hij haalt net zo makkelijk energie uit de zon. Hij kan het namelijk allebei. En dat is wel zo handig onderweg, zeker in het buitenland waar alle stopcontacten veel minder universeel zijn als die trouwe grote ster. Maar niet alleen de energie van de zon wordt opgeslagen en doorgegeven; ook in verlichte kamers sluist de oplader bruikbare energie door. En wachten is er niet bij, want gebruiken is opladen; het één sluit het ander niet uit.
.
.33 Uur extra stroom
.U kunt er vervolgens alles op aansluiten dat stroom nodig heeft en met een USB aansluiting komt – de USB-naar-USB kabel wordt uiteraard meegeleverd. MP3-spelers, telefoons, camera’s, spelcomputers en wat al dies meer zij: voor tot 33 uur extra gebruikstijd sluit u hem aan op de KODAK-solaroplader. Hij laadt zijn eigen Ni-MH AA batterijen op (2100mAh) en geeft stroom door aan alles dat u eraan hangt. Penlites nodig? Geen probleem, u plukt ze uit de oplader en ze kunnen direct gebruikt worden. De indicatorlampjes houden u op de hoogte van de oplaadvorderingen.
.
.Altijd energie op zak
.Om zoveel mogelijk zonnestralen op te vangen heeft de KODAK solaroplader een uitvouwbare standaard en om het opladen helemaal makkelijk te maken komt ‘ie ook met een haakje om de oplader te dragen tijdens een wandelingetje of fietstochtje. Of onderweg van en naar werk, op uw bureau, thuis, waar dan ook. U komt nooit meer met een lege telefoon of camera te zitten. En natuurlijk voor een zonnestraaltje mee te pikken bij 1DayFly vandaag.
.
.
Tot straks!


.
.
.

In de winkel voor € 39.99Bij 1 DAY FLY maar€ 12.95
Vergelijk prijzen van KODAK SOLAROPLADER op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van KODAK SOLAROPLADER op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van 1 DAY FLY
  SMS
_
naar