We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Dagknaller

KODAK EASY SHARE C613

Dagaanbieding KODAK EASY SHARE C613
Voeg 'KODAK EASY SHARE C613 met euro korting!' aan nujij Voeg 'KODAK EASY SHARE C613 met euro korting!' aan Hyves Voeg 'KODAK EASY SHARE C613 met euro korting!' aan Twitter Voeg 'KODAK EASY SHARE C613 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'KODAK EASY SHARE C613 met euro korting!' aan technorati Voeg 'KODAK EASY SHARE C613 met euro korting!' aan myspace Voeg 'KODAK EASY SHARE C613 met euro korting!' aan Facebook
    .
  • Bij de Kodak EasyShare C613 digitale (zoom)camera overtuigen niet alleen de resultaten, maar ook de messcherpe prijs. Want de EasyShare C613 heeft soortgelijke prestatiekenmerken als aanzienlijk duurdere camera´s: een indrukwekkende resolutie van 6,2 Megapixels, hoogwaardige zoomlens en geïntegreerde functies voor beeldverbetering en -bewerking. Als u uitstekende opnamen voor een ongelooflijke prijs wilt, is de compacte en elegante C613 geknipt voor u.
  • .
.

Bij Dagknaller maar€ 79.95
Vergelijk prijzen van KODAK EASY SHARE C613 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van KODAK EASY SHARE C613 op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Dagknaller
  SMS
_
naar