We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Knikkerbaan bouwsysteem

Dagaanbieding Knikkerbaan bouwsysteem
Voeg 'Knikkerbaan bouwsysteem met euro korting!' aan nujij Voeg 'Knikkerbaan bouwsysteem met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Knikkerbaan bouwsysteem met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Knikkerbaan bouwsysteem met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Knikkerbaan bouwsysteem met euro korting!' aan technorati Voeg 'Knikkerbaan bouwsysteem met euro korting!' aan myspace Voeg 'Knikkerbaan bouwsysteem met euro korting!' aan Facebook

De speelgoedtrend van 2013: knikkerbaan bouwsystemen. Hoe groter, moeilijker of ingewikkelder, hoe beter! Om enig tegenwicht te bieden aan de steeds jongere gebruiker van tablet of smartphone: back to basics. 

Een bouwsysteem dat de kleine (of iets grotere) aan het werk zet om een zo ingewikkeld mogelijke achtbaan te maken voor de knikkers die de baan af gaan leggen. Elke vorm, bocht of looping is mogelijk, als je er met je constructie maar voor zorgt dat de knikker op de baan blijft, geen andere knikkers tegenkomt onderweg en de baan zo snel of zo sierlijk mogelijk aflegt. Bedenk een eigen constructie, of ga voor de afgebeelde variant.

Dit bouwpakket bestaat uit 226 delen en wordt aangeraden voor kinderen vanaf 12 jaar. Een van de highlights is de door batterijen aangedreven tandwielmolen aan het einde van de baan, die de knikkers weer terug in het circuit brengt als ze hun rondje hebben gemaakt. Eindeloos speelplezier! 

» 226-delige set (4,4 meter raillengte)
» Leeftijdscategorie: 10 - 16 jaar
» Moeilijkheidsgraad: 1 (beginner)
» Specials: looping, helix-bochten en de tandwielmolen
» Meerdere knikkers tegelijk in de baan mogelijk
» Inclusief batterijen en 12 stalen knikkers

✓ Bevordert creativiteit, behendigheid en technisch enthousiasme.
 

.

Bij Priceattack maar€ 39.95
Vergelijk prijzen van Knikkerbaan bouwsysteem op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Knikkerbaan bouwsysteem op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar