We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Priceattack

Keramische handmaler

Dagaanbieding Keramische handmaler
Voeg 'Keramische handmaler met euro korting!' aan nujij Voeg 'Keramische handmaler met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Keramische handmaler met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Keramische handmaler met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Keramische handmaler met euro korting!' aan technorati Voeg 'Keramische handmaler met euro korting!' aan myspace Voeg 'Keramische handmaler met euro korting!' aan Facebook

Er wordt weleens gesteld dat een kopje koffie dat met liefde gezet is, lekkerder smaakt. Zeker wanneer je de waarde 'ambachtelijk gezet' er aan kunt hangen. Iemand die moeite heeft gedaan voor een goede koffie. Een bijzondere ambacht is het zelf malen van de koffiebonen. Een mooie, secure en voorzichtige manier van het malen van koffiebonen, waardoor aroma's optimaal behouden blijven.

Zorg wel voor goed gereedschap. Kies bijvoorbeeld voor deze handkoffiemolen voor het maken van espresso, moka, snelfilter, en cafetieremaling. De molen is qua maling in te stellen van grof naar fijn en kan zeer fijn malen (ook voor espresso). Het maalwerk is van keramisch materiaal, wat er voor zorgt dat de maler lang mee zal gaan. Bij het opvangpotje (130g inhoud) wordt een deksel geleverd, zodat de gemalen koffie (tijdelijk) bewaard kan worden.

✓ Fijn gemalen koffie in een 'handomdraai'.

.

Bij Priceattack maar€ 24.95
Vergelijk prijzen van Keramische handmaler op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Keramische handmaler op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Priceattack
  SMS
_
naar