We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Kenwood 850W Broodrooster

Dagaanbieding Kenwood 850W Broodrooster
Voeg 'Kenwood 850W Broodrooster met euro korting!' aan nujij Voeg 'Kenwood 850W Broodrooster met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Kenwood 850W Broodrooster met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Kenwood 850W Broodrooster met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Kenwood 850W Broodrooster met euro korting!' aan technorati Voeg 'Kenwood 850W Broodrooster met euro korting!' aan myspace Voeg 'Kenwood 850W Broodrooster met euro korting!' aan Facebook
Een mooie zondagochtend is natuurlijk niet compleet zonder een heerlijk uitgebreid ontbijt. En zo’n heerlijk uitgebreid ontbijt is natuurlijk weer niet compleet zonder een lekker goudbruin, vers geroosterd sneetje toast! Deze stijlvolle Kenwood TTM223 roostert niet alleen brood voor je. De Kenwood heeft ook nog andere functies zoals ontdooien. Handig als je je brood in de vriezer bewaart, en beter dan ontdooien in de magnetron. Met een vermogen van 850 watt is roosteren of ontdooien voor de Kenwood slechts een kleine inspanning. En daarnaast heeft de toaster ook een handige opwarm functie. Mocht je je nou bedenken en liever toch géén toast eten, dan annuleer je het roosteren eenvoudig met 1 druk op de knop. Hou je van dunne toast? Of ga je liever voor lekker stevige dikke plakken? Geen probleem, want deze toaster heeft extra brede sleuven geschikt voor dikke en dunne plakjes. De verwijderbare kruimellade helpt je de machine makkelijk schoon te houden. Door het geborsteld en gepolijst roestvrij staal en het moderne design staat de Kenwood in elke keuken goed. Dus, begin je dag met een lekker knapperige toast uit deze stijlvolle Kenwood 850W Toaster! .





Vergelijk prijzen van Kenwood 850W Broodrooster op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Kenwood 850W Broodrooster op Prijsvergelijkers.com