We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender

Dagaanbieding Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender
Voeg ' Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender met euro korting!' aan nujij Voeg ' Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender met euro korting!' aan technorati Voeg ' Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender met euro korting!' aan myspace Voeg ' Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender met euro korting!' aan Facebook
Van 99.95 euro
Prijs: 39,95 euro
Product omschrijving: Voldoende nachtrust, veel beweging en gezond eten is de grondlegger voor een gezond leven. In deze snelle maatschappij is het tegenwoordig onmogelijk om al deze aspecten te combineren. De Kenwood SB306 Blender is een perfect apparaat om lekker en gezond te gaan eten. Dit fraaie apparaat heeft een metalen behuizing afgewerkt met een chromen touch en is werkelijk een plaatje om te zien. De 2 liter grote pitcher is zodanig gevormd dat alle ingrediënten perfect worden gemixt. De blender beschikt zelfs over een tapsysteem waarmee je razendsnel een heerlijke smoothie op tafel kan zetten. Bovendien is de pitcher, het deksel en roerspatel vaatwasmachine bestendig en dus eenvoudig schoon te maken. Experimenteer met verschillende fruitsoorten, ijs en yoghurt en maak je perfecte smoothie. Voor cocktails kun je uiteraard ook met drank, fruit en ijs aan de slag om zo je favoriete cocktails te serveren. Dus geniet van het leven en ‘start blending’ met de krachtige Kenwood SB306 Blender.
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Kenwood SB306 Smoothie/Cocktail Blender op Prijsvergelijkers.com