We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Kenwood Keukenmachine KMC500

Dagaanbieding Kenwood Keukenmachine KMC500
Voeg ' Kenwood Keukenmachine KMC500 met euro korting!' aan nujij Voeg ' Kenwood Keukenmachine KMC500 met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Kenwood Keukenmachine KMC500 met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Kenwood Keukenmachine KMC500 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Kenwood Keukenmachine KMC500 met euro korting!' aan technorati Voeg ' Kenwood Keukenmachine KMC500 met euro korting!' aan myspace Voeg ' Kenwood Keukenmachine KMC500 met euro korting!' aan Facebook
Van 499 euro
Prijs: 199,00 euro
Product omschrijving: De feestdagen staan weer voor de deur en daar wil je natuurlijk wat moois van maken. Met deze Kenwood keukenmachine wordt het werkelijk een eitje om de lekkerste gerechten in elkaar te zetten. De geborstelde RVS mengkom heeft een capaciteit van 4.6 liter waarin je naar hartelust eieren, meel, melk, groente, fruit, yoghurt en nog veel meer zaken kunt mengen. De stevige behuizing, het metalen versnellingssysteem en een hoog motorvermogen (800 Watt) zorgen voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en kracht. Op de 3 aandrijfpunten kunnen meer dan 20 accessoires bevestigd worden en de K-Klopper, deeghaak en ballongarde worden met het apparaat meegeleverd. Met deze prachtige keukenmachine van Kenwood heb je een alleskunner in je keuken, waarmee je in een handomdraai quiche, hartige taart, desserts en natuurlijk beslag voor appelflappen en oliebollen in elkaar kunt zetten! Dus het kerstkerst diner en de appelflappen kunnen niet meer mislukken met deze Kenwood KMC500!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Kenwood Keukenmachine KMC500 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Kenwood Keukenmachine KMC500 op Prijsvergelijkers.com