We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Kenwood Coffee Filter Maker CM900

Dagaanbieding Kenwood Coffee Filter Maker CM900
Voeg ' Kenwood Coffee Filter Maker CM900 met euro korting!' aan nujij Voeg ' Kenwood Coffee Filter Maker CM900 met euro korting!' aan Hyves Voeg ' Kenwood Coffee Filter Maker CM900 met euro korting!' aan Twitter Voeg ' Kenwood Coffee Filter Maker CM900 met euro korting!' aan LinkedIn Voeg ' Kenwood Coffee Filter Maker CM900 met euro korting!' aan technorati Voeg ' Kenwood Coffee Filter Maker CM900 met euro korting!' aan myspace Voeg ' Kenwood Coffee Filter Maker CM900 met euro korting!' aan Facebook
Van 129.95 euro
Prijs: 59,95 euro
Product omschrijving: Kenwood heeft een bijzonder nieuw koffieapparaat ontwikkeld voor een heerlijke filterkoffie die in een mum van tijd gezet is. Verwen je gasten en jezelf zonder je zorgen te maken of er wel genoeg koffie gezet is. Met een karaf van 1.25 liter is dat verleden tijd! Bovendien hoef je nooit meer losse filters in huis te hebben want de Kenwood Coffee Filter Maker CM900 Series heeft een ingebouwd filter. Deze is gemakkelijk schoon te maken en hiermee bespaar je natuurlijk tijd en geld. Een andere handige feature van deze Kenwood is de aanwezigheid van de ‘anti drip value’, waardoor het apparaat niet lekt wanneer je de koffiepot eronder uit haalt. Het apparaat heeft een heuze ‘Thermogen heating unit’, waardoor koffie snel op de juiste temperatuur is en een ‘Dedicated OptiTemp’, die ervoor zorgt dat je koffie altijd op de juiste temperatuur blijft voor het perfecte bakje koffie. Ook aan veiligheid is natuurlijk gedacht: het apparaat heeft een ‘2 hour auto shut off’ functie. Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit wanneer het apparaat al twee uur aan staat. Een strakke uitstraling en de matte aluminium afwerking maken het plaatje helemaal compleet. Zorgeloos én in stijl genieten van ouderwets lekkere koffie met de prachtige Kenwood Coffee Filter Maker CM900 Series!
Bespreek dit product .


Vergelijk prijzen van Kenwood Coffee Filter Maker CM900 op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Kenwood Coffee Filter Maker CM900 op Prijsvergelijkers.com