We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Joseph Joseph Index Snijplankenset

Dagaanbieding Joseph Joseph Index Snijplankenset
Voeg 'Joseph Joseph Index Snijplankenset met euro korting!' aan nujij Voeg 'Joseph Joseph Index Snijplankenset met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Joseph Joseph Index Snijplankenset met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Joseph Joseph Index Snijplankenset met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Joseph Joseph Index Snijplankenset met euro korting!' aan technorati Voeg 'Joseph Joseph Index Snijplankenset met euro korting!' aan myspace Voeg 'Joseph Joseph Index Snijplankenset met euro korting!' aan Facebook
Iedere dag een gevarieerde maaltijd op tafel zetten is een gezonde uitdaging. Een die je graag aangaat met deze Joseph Joseph Index Special Edition Vierdelige Design Snijplankenset! De set zelf geeft al een mooi voorzetje door je snijplanken in hele frisse kleuren aan te bieden. Iedere kleur heeft zijn eigen voedselgroep: groen is voor groente, blauw voor vis, wit voor warme etenswaren en rood voor vlees. Toepasselijke kleurtjes die ieder voorzien zijn van een bijpassend icoontje. De snijplanken zitten als archiefmappen in hun stevige ABS houder. Op die manier blader je snel en simpel door je ‘food files’ en vindt je meteen de snijplank die je nodig hebt. De verschillende kleuren hebben niet alleen een esthetische functie, maar ook een praktische. Op deze manier voorkom je namelijk dat gesneden ei naar gesneden ui smaakt en dat je twee dagen later meer tijd doorbrengt op de wc dan op de bank omdat je toevallig je prei sneed op de plank waar je ook je kip gesneden hebt. Gevarieerd eten en snijden is niet alleen esthetisch verantwoord, het is dus ook nog eens gezond. Deze Joseph Joseph Index snijplankenset is ontworpen door Damian Evans. De ontwerper schudt al ruim 20 jaar kunststukjes uit zijn pen die veel prijzen binnenslepen. Zo ook deze snijplankenset: in 2008 won deze de Gift of the Year Award. Soepel snijden en gezond voedsel bereiden doe je vanaf nu met deze Joseph Joseph Index Special Edition Vierdelige Design Snijplankenset! .

Vergelijk prijzen van Joseph Joseph Index Snijplankenset op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Joseph Joseph Index Snijplankenset op Prijsvergelijkers.com