We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Jeans van Blue Concept

Dagaanbieding Jeans van Blue Concept
Voeg 'Jeans van Blue Concept met 50.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Jeans van Blue Concept met 50.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Jeans van Blue Concept met 50.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Jeans van Blue Concept met 50.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Jeans van Blue Concept met 50.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Jeans van Blue Concept met 50.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Jeans van Blue Concept met 50.00 euro korting!' aan Facebook
Verschillende modellenBlue Concept:Blue Concept gaat terug in de tijd met zijn nieuw ontwikkelde concept en collectie. 3500 Jaar terug in de tijd maar liefst, toen de formule voor Indigo werd ontdekt. In onze zoektocht om de mooiste indigo en beste denim jeans te maken ontdekten we de originele formule voor de Indigo verfstof in een laboratorium. Indigo is een van de oudste verfstoffen die voor het textiel verf proces werden gebruikt. Indigo is een organische samenstelling met de uitgesproken blauwe kleur. De formule welke Indigo aanduid is; C16 H10 N2 O2 en vormt de basis voor de blauwe denim kleur en daarom is dit ook de basis voor de Blue Concept collectie. De invloeden van het laboratorium zijn zeker herkenbaar zoals de logo microscoop in labeling en prints. Ook wordt de indigo formule op labels en binnenin de styles toegepast.De jeans:Stoere uitgewerkte jeans in verschillende donkere en lichtere wassingen. De jeans hebben een mooie normale pasvorm en zijn gemaakt van 100% katoen. Verder veel details zoals een stoer leren label en stoere achterzakken. -Merk: Blue Concept-Artikel: Jeans in verschillende modellen-Kwaliteit: 100% Katoen-Adviesprijs: € 79,95-Onze prijs: € 29,95-Kortingspercentage: 63%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen Verzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen € 5,95.
In de winkel voor € 79.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 29.95
Vergelijk prijzen van Jeans van Blue Concept op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Jeans van Blue Concept op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar