We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Elke Dag Iets Leuks

Jeans 2Blocks South

Dagaanbieding Jeans 2Blocks South
Voeg 'Jeans 2Blocks South met 90.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'Jeans 2Blocks South met 90.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Jeans 2Blocks South met 90.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Jeans 2Blocks South met 90.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Jeans 2Blocks South met 90.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'Jeans 2Blocks South met 90.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'Jeans 2Blocks South met 90.00 euro korting!' aan Facebook
Verschillende kleuren2Blocks South:Dit hippe jeans merk komt rechtstreeks vanuit Australie. De jeans van 2Blocks South staan bekend om zijn geweldige wassingen en kleine details. Dit merk is bedoeld voor mannen die een mooie jeans zoeken zonder al te veel gekkigheid!Model Tapred:Stoer model jeans te bestellen in het grijs en zwart. De jeans zijn voorzien van steekzakken en een ritssluiting. Verder hebben de jeans een tapered fit, dit wil zeggen dat de pijpen iets naar binnen lopen en op de bovenbenen zijn de jeans normaal. Gemaakt van 100% katoen.Model Drainpipe:Dit model jeans heeft een strakke pasvorm een zogeheten slim fit. De jeans is te bestellen in een mooie donkere wassing en is voorzien van een ritssluiting. Verder is de broek tevens voorzien van stretch voor de perfecte pasvorm.Model Straight:Mooi model jeans met een rechte pasvorm. De jeans heeft knoopsluiting en gemaakt van 100% katoen. Het model Straight is te bestellen in drie verschillende kleuren. Mooie details en overal goed mee te combineren.-Merk: 2Blocks South-Artikel: Jeans -Adviesprijs: € 119,95-Onze prijs: € 29,95-Kortingspercentage: 75%Levertijd:De levertijd van dit artikel is 7 tot 10 werkdagen Verzendkosten:De verzendkosten van dit artikel bedragen € 5,95.
In de winkel voor € 119.95Bij Elke Dag Iets Leuks maar€ 29.95
Vergelijk prijzen van Jeans 2Blocks South op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Jeans 2Blocks South op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Elke Dag Iets Leuks
  SMS
_
naar