We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Jamo S506 speakerset

Dagaanbieding Jamo S506 speakerset
Voeg 'Jamo S506 speakerset met euro korting!' aan nujij Voeg 'Jamo S506 speakerset met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Jamo S506 speakerset met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Jamo S506 speakerset met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Jamo S506 speakerset met euro korting!' aan technorati Voeg 'Jamo S506 speakerset met euro korting!' aan myspace Voeg 'Jamo S506 speakerset met euro korting!' aan Facebook
Een set speakers die er niet om liegt, deze Jamo S506. Want wat zijn het kletsers zeg. Jamo staat al jaren bekend als een van de allerbeste merken als het gaat om een uitmuntende geluidskwaliteit en het schitterende design van hun producten en dat komt volledig naar voren in deze speakerset. Met zijn exclusieve stijlvolle, hedendaagse industrieel design, past de Jamo goed in elk interieur. Volgens de traditie bij Jamo overtreffen ook de prestaties van deze speakers vrijwel elke concurrent in dezelfde prijsklasse. Dankzij een zorgvuldig uitgebalanceerde techniek, zijn ze niet alleen een lust voor het oog om te zien, maar leveren ze ook nog eens een kristalhelder, strak, coherent geluid. De S506 van Jamo heeft een golfgeleider-gekoppelde 25 mm/1-inch tweeter en twee 165 mm/61/2-inch midrange-woofers, die sterke, heldere vocalen en instrumenten en een krachtige, goed gedefinieerde bas weten te garanderen. De midrange-woofers zijn gemonteerd in aparte, volledig geïsoleerd behuizingen om negatieve interferentie te minimaliseren. De individuele afstemming van elke holte vergemakkelijkt de belasting voor de versterker en resulteert in een melodieuze bas met lage vervorming. De Jamo S 506 is van alle gemakken voorzien voor optionele bi-wiring en bi-amplification, waardoor de liefhebber de mogelijkheid krijgt om de soundperformance op zijn of haar behoeften af te stemmen. Kortom een set die met zijn 130 Watt als muziek in je oren klinkt! .

Vergelijk prijzen van Jamo S506 speakerset op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Jamo S506 speakerset op Prijsvergelijkers.com