We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van Aanbiedingsknaller

JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM)

Dagaanbieding JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM)
Voeg 'JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) met 20.00 euro korting!' aan nujij Voeg 'JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) met 20.00 euro korting!' aan Hyves Voeg 'JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) met 20.00 euro korting!' aan Twitter Voeg 'JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) met 20.00 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) met 20.00 euro korting!' aan technorati Voeg 'JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) met 20.00 euro korting!' aan myspace Voeg 'JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) met 20.00 euro korting!' aan Facebook
Een vijzel met stamper om producten te malen. Dit is één van de favoriete attributen die Jamie gebruikt in de keuken.Jamie Oliver kiest in zijn recepten steevast voor de krachtige, authentieke smaak van verse kruiden en specerijen. Deze vijzel is één van zijn onmisbare gereedschappen om te stampen, pletten en mengen. Dankzij deze vijzel komen alle aroma's van de kruiden tot hun recht.Je maakt met deze vijzel o.a. de heerlijkste tapenades, tevens is het een mooie decoratie in je keuken!Deze vijzel is zwaar, heeft een goede balans en is zeer geschikt voor stevig stamp- en maalwerk. Als u ziet hoe Jamie Oliver ze gebruikt, begrijpt u dat deze vijzel en stamper tegen een stootje kunnen. U hoeft niet bang te zijn dat ze breken.Deze Jamie Oliver vijzel wordt in een gezellige cadeauverpakking bij u aangeleverd!Fijne dag!.
In de winkel voor € 39.95Bij Aanbiedingsknaller maar€ 19.95
Vergelijk prijzen van JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van JAMIE OLIVER Vijzel (MEDIUM) op Prijsvergelijkers.com

Andere aanbiedingen van Aanbiedingsknaller
  SMS
_
naar