We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van iBood

Jabra REVO hoofdtelefoon

Dagaanbieding Jabra REVO hoofdtelefoon
Voeg 'Jabra REVO hoofdtelefoon met euro korting!' aan nujij Voeg 'Jabra REVO hoofdtelefoon met euro korting!' aan Hyves Voeg 'Jabra REVO hoofdtelefoon met euro korting!' aan Twitter Voeg 'Jabra REVO hoofdtelefoon met euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Jabra REVO hoofdtelefoon met euro korting!' aan technorati Voeg 'Jabra REVO hoofdtelefoon met euro korting!' aan myspace Voeg 'Jabra REVO hoofdtelefoon met euro korting!' aan Facebook
Plug in en ervaar de kracht van muziek met Jabra Revo. De perfecte metgezel voor jouw music device. De Jabra Revo hoofdtelefoon verbetert jouw luister-ervaring door de handige functies en het optimale geluid. Speel en pauzeer je muziek, sla een nummer over en beantwoord oproepen in een handomdraai met de in-line bediening. Met de superieure gesprekskwaliteit horen jij en jouw gesprekspartner elkaar perfect en met alle gemak. Maar gemak is niet de enige reden om deze koptelefoon aan te schaffen: Jabra is een partnerschap aangegaan met Dolby® om jou te voorzien van de krachtigste mobiele sound, verrijkt met Dolby Digital Plus. Met Jabra's exclusieve Sound App biedt Dolby Digital Plus een rijk stereo-geluid over het hele spectrum. Het brengt jouw apparaat tot leven en geeft extra diepte en dimensie aan jouw muziek. Gebruik de Jabra exclusieve Sound App om te genieten van volledige Dolby Digital Plus-geluid en om afspeellijsten te creëren en beheren, muziek te delen en de grafische equalizer in te stellen, zodat je jouw nummers kunt afspelen zoals jij ze het liefst hoort. De Jabra REVO is ontworpen voor intens gebruik. Deze hoofdtelefoon is stevig gebouwd met aluminium en staal, en voorzien van een barstbestendige, ultra flexibele hoofdband en verstevigde kabels. Daarbij is de hoofdtelefoon door en door getest op vallen, buigen en inklappen, om te verzekeren dat dit apparaat alles aan kan wat het leven in petto heeft. Last but not least ervaar je de superieure comfort met Revo's gevoerde hoofdband en oorschelpen van memory foam. Voorzien van twee aansluitingen, zodat je jouw muziek of films kunt delen met vrienden, en dankzij een inklapbaar ontwerp berg je de hoofdtelefoon compact op en neem je hem probleemloos mee. Breng jouw music device tot leven met een rijke Dolby® sound over het hele muziekspectrum en geniet van de handige functies. Krachtige sound en ultieme duurzaamheid ontmoeten elkaar in de Jabra Revo. .

Vergelijk prijzen van Jabra REVO hoofdtelefoon op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Jabra REVO hoofdtelefoon op Prijsvergelijkers.com