We halen continue de beste dagaanbieding van verschillende webwinkels binnen en verzamelen deze op deze dagaanbieding website. Indien u verbeteringen heeft voor de dagaanbiedingen website of u heeft een vraag of sugesties kunt u altijd contact openemn.

Dagaanbieding van

Isle St Pierre Ros�


Voeg 'Isle St Pierre Rosé met 1.15 euro korting!' aan nujij Voeg 'Isle St Pierre Rosé met 1.15 euro korting!' aan Hyves Voeg 'Isle St Pierre Rosé met 1.15 euro korting!' aan Twitter Voeg 'Isle St Pierre Rosé met 1.15 euro korting!' aan LinkedIn Voeg 'Isle St Pierre Rosé met 1.15 euro korting!' aan technorati Voeg 'Isle St Pierre Rosé met 1.15 euro korting!' aan myspace Voeg 'Isle St Pierre Rosé met 1.15 euro korting!' aan Facebook
Op zijn eiland in de monding van de Rh�ne, bijna-Hollands voorzien van dijken en schapen, maakt Patrick Henry, na een carriere als bankdirecteur, zijn natuurzuivere wijnen. Op het Domaine de l'Ile St Pierre zijn de beroemde bordeauxdruiven aangeplant - maar gelukkig hebben ze hier geen pretenties. De wijn heeft de klasse van bordeaux met het levenslustige karakter van Zuid-Frankrijk..
In de winkel voor € 6.95Bij maar€ 5.80
Vergelijk prijzen van Isle St Pierre Ros� op iPrijzen.nl
Vergelijk prijzen van Isle St Pierre Ros� op Prijsvergelijkers.com